Πάργα – Σύβοτα (Κρουαζιέρα Παξών) 18-20/9, 3 ημέρες,125€

Πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής

1η ημέρα. Αναχώρηση και μέσω Ρίου – Αντιρρίου φθάνουμε στην Πάργα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Η Πάργα, ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός, με τη νησιώτικη αρχιτεκτονική της, απλώνεται αμφιθεατρικά στην πλαγιά του λόφου κάτω από το κάστρο της. Το κάστρο της Πάργας από ψηλά είναι από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής. Απέναντι ακριβώς από την πόλη υπάρχει το γραφικό Νησί της Παναγιάς στο οποίο είναι κτισμένη εκκλησία καθώς και μεσαιωνικά και ενετικά κτίσματα. Βόλτα, μπάνιο και φαγητό στα γραφικά ταβερνάκια! Προαιρετική βραδινή έξοδος και διανυκτέρευση.
2η ημέρα. 
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στις 10:00 ξεκινά προαιρετική κρουαζιέρα, η οποία θα περάσει από Αντίπαξους (Βουτούμι) και Παξούς (Γάιος, Ορθόλιθος, Γαλάζιες Σπηλιές) με στάσεις για μπάνιο στα μαγευτικά νερά του Ιονίου και φαγητό στην πρωτεύουσα των Παξών. Το απόγευμα επιστροφή στην Πάργα και στο ξενοδοχείο μας, προαιρετική βραδινή έξοδος και διανυκτέρευση.
3η ημέρα. 
Πρωινό και ακολούθως, αναχωρούμε για τα Σύβοτα, έναν μικρό παράδεισο με εξωτικές παραλίες, καταγάλανα νερά και γραφικούς κολπίσκους. Τα Σύβοτα, είναι ένα στολίδι της Ηπείρου, ένα παραθαλάσσιο χωριό, όπου το πράσινο συναντά το γαλάζιο του Ιονίου! Εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε τη διάσημη παραλία Μπέλλα Βράκα. Χρόνος για βόλτα, και καφεδάκι και προαιρετική κρουαζιέρα με θέα το απέραντο γαλάζιο! Μπάνιο στη γραφική Μέγα Άμμο. Κατόπιν, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με τις καλύτερες εντυπώσεις από ένα υπέροχο 3ήμερο!

Τέλος εκδρομής

 

Δίκλινο/άτομο
125€

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 2 διανυκτερεύσεις με περωινό σε επιλεγμένο, κεντρικό ξενοδοχείο στην πόλη της Πάργας.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Προαιρετική κρουαζιέρα Παξών (20€).
  • Φόρος δωματίων.