Κύθηρα, 3 ημέρες: 25-27/9, 145 €.

Πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής

1η ημέρα: Αναχώρηση νωρίς το πρωί από την πόλη μας με προορισμό το λιμάνι στη Νεάπολη Λακωνίας. Στάση για καφέ καθ΄οδόν. Συνεχίζουμε για Σπάρτη – Νεάπολη. Το μεσημέρι άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το όμορφο νησί των Κυθήρων. Άφιξη στο γραφικό και βασικότερο λιμάνι των Κυθήρων, το Διακόφτι. Επιβίβαση στο πούλμαν κι επίσκεψη στην Αγία Μόνη, με την πανοραμική θέα στο νησί και στη συνέχεια, στον παραθαλάσσιο Αβλέμονα. Χρόνος ελεύθερος για απογευματινό μπάνιο, καφέ και φαγητό. Αργότερα παίρνουμε το δρόμο για την επίσης παραθαλάσσια Αγία Πελαγία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα: 
Πρωινό και αναχώρηση για την δυτική πλευρά του νησιού, στην περιοχή των Μυρτιδίων, όπου βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα προσκυνήματα των Κυθήρων, η Ιερά Μονή Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Η εικόνα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας είναι το πολυτιμότερο κειμήλιο του νησιού και είναι η απανταχού προστάτιδα των Κυθηρίων. Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στους χώρους της Μονής. Συνεχίζουμε, για να επισκεφθούμε την πρωτεύουσα του νησιού, τη Χώρα. Περίπατος στα γραφικά στενά, βόλτα στο ενετικό φρούριο με τη μαγευτική θέα σε τρία πελάγη, το νησάκι «χύτρα», τα Αντικύθηρα, αλλά ακόμη και την Κρήτη. Το μεσημέρι φθάνουμε στο Καψάλι όπου θα έχουμε αρκετό χρόνο τόσο για μπάνιο όσο και για φαγητό. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το χωριό Μυλοπόταμος με τα πολλά νερά και τον φημισμένο καταρράκτη της Φόνισσας. Εκεί θα έχουμε χρόνο για βόλτα στον καταρράκτη και για καφέ στην γραφική πλατεία του χωριού κάτω από τον αιωνόβιο πλάτανο. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
3η ημέρα: 
Πρωινό και στη συνέχεια, αναχώρηση για τη μαγευτική Ελαφόνησο (έξοδα ατομικά) όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για χαλάρωση, μπάνιο και προαιρετικό γεύμα. Αργότερα, αναχώρηση για την επιστροφή μας. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ, έπειτα από ενδιάμεσες στάσεις.

Προσφορά: 145€

 

Περιλαμβάνονται:

  • Τήρηση κανονισμών αριθμού ατόμων, αντισηπτικά, απόσταση.
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Αγία Πελαγία.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Nεάπολη – Κύθηρα – Νεάπολη.
  • Έμπειρος αρχηγός – Συνοδός.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ο φόρος δωματίων και το καράβι γιa Ελαφόνησο (7€).