Ελαφόνησος – Μάνη – Μονεμβασιά 19-21/6, 3 ημέρες, από 105 €.

Πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής

Ελαφόνησος – Μάνη
Μονεμβασιά
19-21/6,  3ήμερη, από 105€

Πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής Αγίου Πνεύματος.

1η ημέρα: Νωρίς το πρωί αναχώρηση για Μονεμβασιά. Πρώτη στάση στο Σπαθοβούνι για τον πρωινό μας καφέ και ακολούθως στην περιοχή της Σπάρτης. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τον προορισμό μας όπου εμφανίζεται η ανεπανάληπτη εικόνα του βράχου της Μονεμβασιάς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθούμε στα δρομάκια της παλιάς πόλης και στο κάστρο, όπου θα θαυμάσουμε τα αρχοντικά, τις αψίδες, τα ενετικά οικόσημα, τις βυζαντινές εκκλησίες, με σημαντικότερες του Ελκομένου Χριστού και της Αγ. Σοφίας. Τα σπίτια με εξώστες στο πέλαγος, μεταξύ των οποίων, το σπίτι του Γιάννη Ρίτσου, συνθέτουν μία μοναδική εικόνα. Το βράδυ, μη χάσετε την ευκαιρία για μια βραδινή επίσκεψη στο κάστρο για φαγητό ή ποτό. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα: Πρωινό και ακολούθως μεταβαίνουμε στην εξωτική Ελαφόνησο και παραμονή για βόλτα, μπάνιο και φαγητό. Η παραλία του Σίμου είναι ένας από τους κυριότερους λόγους για να διασχίσει κανείς τη λακωνική γη με τελικό προορισμό το μικρό, γοητευτικό νησί στο νοτιανατολικό άκρο της Πελοποννήσου. Πρόκειται για μια εξωτική λωρίδα γης με τιρκουάζ νερά, λευκούς αμμόλοφους και κέδρους. Αργότερα, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Προαιρετική βραδινή έξοδος. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: Μετά το πρωινό συνεχίζουμε για τη Μάνη, με ενδιάμεσο σταθμό το Γύθειο, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ. Συνεχίζουμε με προορισμό τη Μάνη. Επίσκεψη για μπάνιο στο γραφικό Λιμένι. Ακολούθως, θα επισκεφθούμε την Αρεόπολη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό στις γραφικές ταβέρνες της περιοχής. Το απόγευμα αναχωρούμε για την πόλη μας, όπου, μετά από ενδιάμεσες στάσεις, θα φθάσουμε το βράδυ.

Τέλος εκδρομής

 

Δίκλινο/άτομο  group 4+ άτομα
115€ 105€

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στη Μονεμβασιά.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ο φόρος δωματίων (7€ μαζί με εισιτήριο για Ελαφόνησο).